Informații meniu

Supe (A)

Fel principal (B)

Murături (C)

Salată de ardei copți: ardei kapia, apă, sare, oțet din alcool (0,9%), stabilizator (clorură de calciu), usturoi, îndulcitor: zaharină (0,01%)

Salată de castraveți murați: castraveți, apă, oțet din alcool (4,9%), sare, conservant (benzoat de sodiu), extract de condimente, îndulcitor (zaharină)

Salată de varză: varză, oțet, sare, piper

Salată de murături asortate: varză, ardei, castraveți murați (castraveți, apă, oțet din alcool 4,9%, sare, conservant: benzoat de sodiu, extract de condimente, îndulcitor: zaharină), sare

Salată de sfeclă roșie: sfeclă roșie, apă, oțet din alcool, zahăr, sare

Salată de varză cu morcovi: varză, morcovi, sare, piper

Salată de varză cu roșii: varză, roșii, sare, piper

Salate (S)

Salată Caesar: mix de salate, piept de pui, roșii, crutoane din pîine albă (făină albă 550, apă, drojdie, sare iodată, antiaglomerant: carbonat de calciu, enzime, ameliorator de făină: cisteină, antioxidant: acid ascorbic), dressing (maioneză, anșoa, brânză), sare, piper

Salată grecească: mix salată, brânză, roșii, castraveți, măsline, dressing (ulei floarea soarelui, miere de albine, oțet, sare, piper)

Salată cu ton: mix salată, ton din conservă (ton, ulei vegetal de soia, apă, sare), roșii, castraveți, ceapă roșie, dressing (ulei floarea soarelui, miere de albine, oțet, sare, piper)

Salată bulgărească: mix salată, șuncă (pulpă porc, apă, carne porc, amidon, șorici, agent de întărire: lactat de sodiu, sare, zaharuri: dextroză, proteină vegetală din soia, stabilizatori: trifosfați, fibre vegetale, proteină animală din porc, agent de îngroșare: caragenan, antioxidant: ascorbat de sodiu, extract bogat în tocoferol, proteină vegetală hidrogenată, extract de drojdie, aromă, aromă naturală, conservant: nitrit de sodiu), cașcaval (lapte de vacă, sare, culturi lactice, cheag), roșii, castraveți, ou, măsline, dressing (ulei floarea soarelui, miere de albine, oțet, sare, piper)

Salată de fasole boabe și ton: fasole boabe, ton din conservă (ton, ulei vegetal de soia, apă, sare), ceapă roșie, ardei, pătrunjel verde, dressing (ulei de foarea soarelui, miere de albine, oțet)

Pâine (P)

Chiflă albă: făină de grâu albă 550, apă, drojdie, grăsimi vegetale rafinate și parția hidrogenate (palmier, rapiță, floarea soarelui), sare iodată, ameliorator (făină de grâu albă 650, enzime, antioxidant: acid ascorbic)