Stimați clienți, momentan nu se mai pot face comenzi!Revenim marti 9 iunie 2020

 


Oferta pentru masa de prânz

MENIU
DENUMIREA PREPARATULUI
GRAMAJ
PRET UNITAR (T.V.A. INCLUS)
a1

Supă / Ciorbă

250 ml

-

a2

Fel principal / salată

60/150 gr

-

a3

Desert

50 gr

-

a4

Pîine

50 gr

-

TOTAL COST ABONAMENT CU TVA (A1+A2+A3+A4)

-Grija deosebita pe care o avem zi de zi fata de copiii din cadrul Colegiului National de Muzica Sigismund Toduta, ne-a îndemnat sa va propunem o sectiune de catering destinata în mod special copiilor. Putem asigura cu succes o alimentatie echilibrata zi de zi, tinînd cont de Legea nr.123/2008 pentru o alimentatie sanatoasa în unitatile de învatamînt preuniversitar si de Ordinul Ministerului Sanatatii Publice nr.1563/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, si a principiilor care stau la baza unei alimentatii sanatoase pentru copii si adolescenti.

Meniurile sunt avizate de către medicul institutiei de învatământ, care să confirme astfel încrederea pe care ne-o acordaţi, încredere întărită si de certificarea sistemului de management al calităţii (ISO 9001) şi siguranţei alimentului (HACCP) obţinută de firma noastră.

Mîncarea este ambalată individual în caserole aseptice de unică folosinţă, precum şi tacîmuri de unică folosinţă care sunt incluse în preţ, sau puteţi servi masa în unitatea noastră.

Transportul este gratuit pe raza municipiului Cluj-Napoca.

enunta.ro